Online seminarier 2020

Vi erbjuder en kostnadsfri fördjupning för alla organisationer som deltar i våra webinar. Vilket område behöver du hjälp med?

GDPR webinar

2 juni 2020 kl.10.30
GDPR råd och tips för dig som behandlar personuppgifter
För mer information och anmälan, kontakta: paula.bystrom@nebu.se

Verksamhetsnära IT

20 augusti 2020 kl.10.30
Fokus på integrationen mellan operationell teknologi och informationsteknologi – hur IT och verksamhet möts. Ett samarbete med Automation Region.
För mer information och intresseanmälan, kontakta: paula.bystrom@nebu.se

Hållbarhets webinar

26 maj 2020 Kl.10.30
Vad behöver du göra för att möta dina kunders krav på hållbarhet?
För mer information och anmälan, kontakta: paula.bystrom@nebu.se

Workshops och digitala fördjupningar

Fokus på integrationen mellan operationell teknologi och informationsteknologi – hur IT och verksamhet möts. Ett samarbete med Automation Region. För mer information och intresseanmälan, kontakta: paula.bystrom@nebu.se

Rebus & Prindit digital fördjupning eller workshop

Ta tillvara på och stöd olikheter i teams, där finns det oändligt mycket kraft!

I tider med högt förändringstryck är det är det viktigt att ta hand om individen, att ta tillvara på teamets styrkor och behov. Att proaktivt arbeta, inte fastna med fokus på symtomen som orsakar svårigheter, utan att identifiera källan till utmaningarna och använda styrkan i individernas olikheter.

Rebus kan hjälps oss att förstå hur olika individer reagerar i olika situationer bland annat under stress men också hur vi kommunicerar, hur vi lär oss nya saker och hur vi leder andra. Med hjälp av Prindit kan du mäta gruppens fortsatta behov av förutsättningar för att vara välmående och innovativa.

Är du intresserad av att boka in en digital fördjupning eller en workshop med Rebus och Prindit? Kontakta paula.bystrom@nebu.se

Fördjupning eller workshop inom Verksamhetsnära – IT

Genom att identifiera och hantera informationstillgångar och arbetssätt (processer) skapar du förutsättningar för bättre kontroll på din information och hur den används. Detta möjliggör bland annat ökad tillförlitlighet, kvalité och högre tillgänglighet för den information som du använder.

På Nebu kallar vi det för ‘Verksamhetsnära IT’. Ett område där våra specialister kan hjälpa din organisation att uppnå detta.

Är du intresserad av en digital fördjupning eller workshop inom Verksamhetsnära IT med en av våra specialist konsulter? Hör av dig till: paula.bystrom@nebu.se

Hör gärna av dig till:
Liselott Alnestig
Telefon
070 633 66 35