Nebu välkomnar Rais som ny konsult

Rais Iqbal är självgående som person och har en kombination av affärstänk och tekniskt kunnande med erfarenhet av att samordna och leda projekt, drift, och hjälpa företagsledare med olika delar av verksamheten. Han har erfarenhet av att engagera intressenter i projektledning, skapa BI lösningar och använda dessa för kontinuerliga förbättringar i process och verksamhet. Rais har magisterexamen IT-Management och System Sciences. Hans breda akademiska bakgrund ger honom flexibilitet att snabbt anta nya miljöer och utmaningar.

Vad brinner du för?

Jag älskar att söka kreativa lösningar genom att bära olika hattar för det som motiverar mig. Jag gillar problemlösningsaspekten av dataanalys och utmaningen att hitta dolda länkar inom data och lösningar som blir lätta att förstå. Teknik och data är hjärtat i varje arbete, att vägleda kunder på sin resa är det som är utmanande och motiverande.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden umgås jag med min familj och vänner. Jag tycker om naturen och vill vara ute. Nya äventyr är alltid välkomna.

Varför valde du Nebu?

Jag har breda intressen, allt från industrilager till open eGovernment. Möjligheten att arbeta med olika kunder och projekt samt att kunna koppla det till mitt kärnintresse var en stor anledning att jag valde Nebu. Vänlig arbetsmiljö, öppen kultur och bra balans mellan arbete och privatliv är de nyckelord som passar bäst för Nebu.

Hör gärna av dig till:
Liselott Alnestig
Telefon
070 633 66 35