Nebu välkomnar Matthew som ny konsult

Matthew är en driven, kreativ och kunnig konsult som brinner för företagens hållbarhet. Han tar med sig erfarenhet av hållbarhetsteori, strategi, implementering och rapportering från näringslivet och den humanitära sektorn. Matthew visar skarpsinne och har erfarenhet av att driva förändring i de organisationer han jobbat med. Matthew har en Master of Science in International Administration and Global Governance från Göteborg Universitet med en huvudfokus på hållbarhetsutveckling, CSR och ESG inom företagssektorn.

Två frågor till Matthew

Varför valde du Nebu?

Jag valde att arbeta med Nebu på grund av den omfattande, kreativa och kvalitetsfokuserade företagskulturen.

Vad brinner du för?

Företagens hänsyn till deras påverkan på miljön, samhället och ekonomin är avgörande för vår planets och vår verksamhets framtid. Jag brinner för att arbeta med företag som vill/redan tar hand om sina hållbarhetsfrågor. Jag gillar att lära mig om företags hållbarhetsprioriteringar och använda min omfattande kunskap om hållbarhetsmetoder och strategier för att hjälpa dom att uppnå sina hållbarhetsmål.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden umgås jag med min familj, vänner och är ute i naturen. Jag tycker om att resa, surfa och tar med familjen när vi får möjligheten. Surfing, min familj och utforska nya platser och människor gör mig lycklig!

Hör gärna av dig till:
Liselott Alnestig
Telefon
070 633 66 35