Välkommen Marie – Head of Sustainability

Marie Winslow Andersson kommer från en lång erfarenhet av bred och djup kunskap inom hållbarhetsfrågor på både operativ, taktisk och strategisk nivå. Att integrera hållbarhet i affärsmodeller och tänka cirkulär ekonomi är en stor drivkraft. Hennes styrka är förmågan att se helheten, och är oslagbar på att bygga teamkänsla och driva samarbete och utveckling framåt! Marie är driven och målinriktad, nyfiken och ambitiös.

Vad brinner du för?

Jag brinner för hållbarhetsfrågor och vill bidra till att företag kan ta sitt hållbarhetsarbete till nästa nivå för att öka kraften till en hållbar framtid. Jag tror verkligen att om man får hållbarhetsarbetet att bli integrerat med affärsplanearbete så kommer företaget att bli ett livskraftigt företag som klarar konkurrensen i framtiden och kan bidra till en hållbar framtid. Och det är det här jag vill hjälpa företag med, att se hur just deras företag kan bli ännu mer framgångsrikt.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden umgås jag med min familj. Vi spenderar mycket av vår lediga tid i sommarstugan. Jag älskar naturen!

Varför valde du Nebu?

Att Nebu lockade som företag är att jag fick möjligheten att vara med att bygga upp vårt konsulterbjudande från början och även kunna koppla ihop hållbarhet med digitalisering vilket ger dels effektiviseringar men också transparens som är så viktigt för att kunna driva ett företag framåt och göra det trovärdigt.

Hör gärna av dig till:
Liselott Alnestig
Telefon
070 633 66 35