Nebu välkomnar Kristina Engstrand som ny konsult

Kristina är en trouble shooter som dessutom tycker att problemlösning är roligt. Hennes attityd är att tillsammans kommer man längre och att den personliga utvecklingen aldrig får avstanna. Kristinas förmåga att organisera och leda arbete och samarbete har gjort att hon kontinuerligt under sin karriär erbjudits nya och varierande interna uppdrag av sina tidigare arbetsgivare och är den person som blir inkallad när man kört fast.

Två frågor till Nebus nya Nebuit Kristina

Vad är din upplevelse av Nebu efter 2 månader hos oss?

Att Nebu är ett företag som lever sina värderingar. Ni värnar om medarbetarna och har ett varmt och proffsigt välkomnande av nyanställda. Personlig utveckling är viktigt för mig och på Nebu finns mycket hög kompetens innanför väggarna. Det gör att jag lär mig nya saker hela tiden trots mina 30 år i yrkeslivet och det är så jag vill ha det. Min upplevelse av att arbeta med GDPR är att det faktiskt är kul och intressant, vilket förvånade mig.

Vad gör du helst på fritiden? Finns det något unikt som just du, men inte så många andra, uppskattar att göra?

Helst umgås jag med familjen och åker utför.
Jag tycker faktiskt om det resultat som kommer utav att ha rensat ogräs. Det är en enkel uppgift som inte går att misslyckas med och som genererar direkta resultat.

Hör gärna av dig till:
Liselott Alnestig
Telefon
070 633 66 35