Nebu har köpt bolaget som äger Rebus-metoden

En viktig del i Nebus arbete är att både förstå våra kunder och våra egna kollegor. För att skapa bättre förutsättningar för det har vi sedan länge använt oss av metoden Rebus. Därför är vi väldigt stolta när vi nu kan meddela att Nebu nyligen förvärvat bolaget Margareta Lycken AB som äger Rebus-metoden.

– Vi är väldigt nöjda och ser stora möjligheter för både våra projektgrupper och ledningsgrupper att med hjälp av Rebus lära oss att förstå oss själva och andra på ett bättre sätt, och därmed skapa förutsättningar att leverera bättre värde, säger vår vd Liselott Alnestig.

Vi kommer att hålla öppna utbildningar för dig som är certifierad att använda Rebus men som också passar dig som använder t ex MBTI och JTI. Det kommer att ges uppfräschningsutbildningar med bl a tips på övningar att använda i grupper och hur man kan använda sig av teamrollsmaterialet i individuella kontakter. Dessutom kommer vi att ge kurser i praktiska tillämpningar. Först ut blir utbildningstillfällen om Rebus Teamroller.  Vi kommer också att hålla inspirationsföreläsningar på exempelvis kick-offer och företagsträffar.

– Modellen är så bra att alla borde få möjlighet att få inblick i hur den fungerar, säger Liselott.

Margareta Lycken, skaparen bakom Rebus-metoden, hälsar att hon ser väldigt positivt på förvärvet och att hon ser möjligheten att arbeta vidare med modellen tillsammans med personal från Nebu. Det blir en möjlighet att nå en bredare publik.

Är du intresserad av att höra mer? Kontakta oss!

Hör gärna av dig till:
Liselott Alnestig
Telefon
070 633 66 35