NEBU VÄXER – ANSÖK NU

Som Nebukonsult arbetar du i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du arbetar långsiktigt och strategiskt med uppdragsgivaren. Det är stor efterfrågan på Nebus tjänster och vi behöver därför bli fler i vårt team. Som Nebukonsult är du nyfiken, modig, pragmatisk och trygg i dig själv. Välkommen.

Lediga tjänster just nu

> Vi söker fler Nebu-konsulter. Läs mer hos vår rekryteringsfirma Norén & Lindholm.

Att arbeta på Nebu

Nebus konsulter arbetar i gränslandet mellan verksamhet och IT. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt med våra kunder och erbjuder konsulter med lång erfarenhet och hög kompetens. Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför bli fler i vårt team. Våra konsulter är nyfikna, modig, pragmatiska och trygga i dig själva.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med några av Sveriges största kunder och samtidigt dra nytta av fördelarna med att arbeta för ett ungt och snabbfotat företag, där du har stor möjlighet att vara med och påverka.

Vi erbjuder dig en miljö i trivsamma lokaler där vi bryr oss om varandra och våra kunder. Vi har kunder som har sagt att det känns som att komma hem, när de kommer till oss. Det är vi stolta över.